Bestil online med rabatkoden DM15 og få 15% rabat!!

Begravelser

darkmoon.dk har stor erfaring med at levere musik til begravelser. Vi forestår alt praktisk med kirketjener og præst. Darkmoon.dk er professionelle, empatiske, noble og tager ansvar.
Det sidste farvel er tit uoverskueligt for dem er der tilbage. Sorgen og alle de praktiske ting er ofte en svær opgave at komme igennem. Til mange begravelser ønsker de efterladte at gøre lidt ekstra ud af ceremonien i form af sang og musik.
Det kan være en sanger, en violinist eller saxofon spiller, eller måske afspilning af en melodi der betød noget særligt for den afdøde. Lyd i kirker er en stor udfordring og kræver lidt ekstra forberedelse, vi udfører generalprøver og finjusterer anlægget til enkelte kirkerum.
Musikværkerne kan erstatte salmer eller f.eks. spilles i forbindelse med at kisten bæres ud. Værkerne vælges i samråd med de pårørende. Artister som Kim Larsen, Lis Sørensen, Nik & Jay og Frank Sinatra er blandt de artister der ofte ledsager det sidste farvel.
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om darkmoon.dk’s muligheder for at hjælpe med musik ledsagelse til en forestående begravelse eller bisættelse.
Vi har bl.a. arbejdet i Ørslev Kirke og Sct. Bendts kirke.
Musik afviklet fra cd/lydfil: Pris fra 2500,-
Vi kan også bistå med saxofon, violin m.v. til begravelser og bisættelser. Pris fra 3500,-

Vi har f.eks. spillet:
Lis Sørensen – Forårsdag
Nik og Jay – En dag tilbage
Frank Sinata – New York og My Way
Ladder 49 – Shine Your Light
Kim Larsen – Pianomand og Om Lidt bliver her stille