Bestil online med rabatkoden DM15 og få 15% rabat!!

God musik og professionel afvikling af events

Vi hjælper med den rette stemning ved alle typer events, shows m.v.

Darkmoon.dk har stor erfaring med afvikling af events, sportsarrangementer og lignende. Vi har gennem de sidste mange år specialiseret os i af afvikle arrangementer for en lang række danske og internationale kunder, både i Danmark og i udlandet.

Flere af vores DJs har erfaring med at afvikle store sports arrangement. Darkmoon.dk har i en årrække været fast samarbejdspartner med DBU og har afviklet musik og underholdning i deres Fanzone ved landskampe. Endvidere har darkmoon.dk også siden 2014 afviklet DBU Tour med arrangementer som EM i straffespark og DM for 4mands hold.

Darkmoon.dk har DJs med stor erfaring som speakere ved sports arrangementer som håndboldkampe, fodboldkampe, basketball og lignende. Vores DJs har bl.a. arbejdet for Slagelse Dreamteam, Team Skælskør badminton, Dansk Håndbold Forbund og København Håndbold

Darkmoon.dk afvikler hvert år mange corporate arrangementer, modeshows, messer, awardshows, udstillinger, kåringer, danse opvisninger osv. darkmoon.dk har alt hvad der skal bruges, så du kun behøver at handle et sted og du er sikker på at alt når frem til tiden.

Darkmoon.dk leverer meget gerne udstyr til shoppingcentre i forbindelse med afvikling af arrangementer, fejringer eller butiksåbninger.

Kort sagt løser darkmoon.dk alle opgaver. Vi afvikler alle størrelser af arrangementer med samme professionelle indstilling, og garanterer at vores kunder er tilfredse når vi går.

Vi har i mange år bl.a. lavet:

  • Afviklingsopgaver inden for sportsstævner, fodbold m.v.
  • Corporate jobs med DJ og afvikling af musik til hædringer, kåring m.v.
  • Awardshows.
  • Modeshows.
  • Musik ved butikker, åbent hus o.lign.
  • DJ til Event