Bestil online med rabatkoden DM15 og få 15% rabat!!

DJs der spiller stemningsfyldt lounge musik

Vi ligger den helt rigtige stemning til din fest og event

Book en dygtig lounge DJ til at spille god stemningsmusik til din fest, reception, åben hus, messe, udstilling eller hvor som helst, hvor der godt må være lidt ekstra god stemning.

Lad dig ikke skræmme af ordet lounge DJ. Ordet betyder bare at DJen spiller stemningsmusik og ikke har til opgave at få folk på et dansegulv. Afhængig af dit arrangement og dine ønsker, planlægger vi præcis hvilken type musik du ønsker til anledningen. Det betyder noget for musikvalget om lounge delen bygger op til at der senere skal danses eller om gæsterne bare skal gå hjem med et smil på læber, en god fornemmelse i maven og måske det der klassiske hit som man helt havde glemt.

En darkmoon.dk lounge DJ sørger for at musikken bliver afviklet i et behageligt niveau tilpasset stemningen. Vores teknikere sørger for at lyden bliver jævnt fordelt, så vi udgår en situation hvor halvdelen af selskabet ikke kan høre hvad de selv siger, og den anden halvdel ikke kan høre musikken.

Ved lounge arrangementer bør du overveje at supplere DJen med en stemningsfyldt vægbelysning, der for det hele til at fremstå lækkert og hyggeligt.

Her kan du læse lidt om den kvalitet vi gerne vil lægge i vores produkt og i hvor flot feedback vores DJs får for deres arbejde.

Vi kan også supplere lounge DJen med f.eks. stemningsfyldt væg belysning.

Prøv lige at læse om den kvalitet vi gerne vil ligge i vores produkt og i hvor flot repsons vores DJs får fores deres arbejde.

Vi kan også levere forskellige former for lounge og hygge belysning!

Lounge DJ