Bestil online med rabatkoden DM15 og få 15% rabat!!

Diskotek til firmafest, julefrokost m.v.

Vi underholder det brede publikum med god musik!

Firmafest
Et vigtigt formål med at holde fest i firmaet er blandt andet at give medarbejderne følelsen af at være værdsatte og samtidig benytte festlighederne til at skabe endnu stærkere bånd på tværs af virksomheden mellem medarbejdere der måske ikke ser hinanden så meget til dagligt. En god firmafest er ofte en god investering for en virksomhed.

DJen til firmafesten skal vælges med omhu. Publikum er som regel meget blandet. Både aldersmæssigt, men også baggrund, uddannelse, og ofte nationalitet. Darkmoon.dk sørger for at i får en DJ der kan læse publikum og sørge for at alle får en dejlig aften og alle kommer på dansegulvet. Jeres darkmoon.dk DJ taler gerne i mikrofonen og har stor erfaring i afvikling af, taler, konkurrencer og underholdning. De fleste af vores DJs er også flydende på engelsk.

Musikken til firmafesten skal ofte være godt blandet fra de sidste 4-5 årtier, blandet med en portion af det nye populærmusik. Gerne noget publikum kender og kan synge lidt med på. Vi er der ikke for at opdrage eller lære publikum noget om ny musik i en bestemt genre. Vi er der 100% for at sørge for at alle har en dejligt aften og at musikken er bred og tilfredsstiller de fleste. Det gør ikke noget at alle ikke kan lide alt, men at de fleste kan lide det meste.

Darkmoon.dk DJs tager altid imod pladeønsker, og er lydhør over for jeres ønsker omkring musikstilstil. Vores DJs er en gruppe der har spillet sammen i en længere årrække og vi hygger os med det, og har det sjovt selvom DJ jobbet kun er hoved erhverv for de færreste. Vi har alle mindst 15 års erfaring med jobbet som DJs, og flere af os mere end 100 firmafester bag os.

Temafester er altid populære og darkmoon.dk har store erfaringer med afvikling af disse. Sammen med aftenens DJ planlægger i musikstilen så den passer til jeres tema. Oktoberfest, Grand Prix, James Bond, Afterski, Hippie, Disco, Hawaii, eller 80er fest. Darkmoon.dk har prøvet det hele, og vi gør det gerne igen.

En DJ fra darkmoon.dk møder op til festen i god tid. Han er altid velforberedt, velklædt, og professionel i sin udstråling. I tilfælde af dresscode eller festtema følger han selvfølgelig dette. DJen vil ved ankomst tage kontakt til dagens kontaktperson og sikre sig at alt kører som planlagt. Erfaringen siger at tidsplanen godt kan skride, men det løser vi på dagen så alt kommer til fungere tilfredsstillende.

DJ til Firmafest